Donnerstag, 31. Juli 2014

This week in my kitchen 1

Joining Heather from beauty that moves

A weekly collection of photos from the center of
my home.


Zucchinis from the garden


Zwetschgen for a simple cake
with streusel



Edit:
Zwetschgenkuchen

250grams butter
2 eggs
200grams sugar
450 grams flour
1 packed of baking powder
fruits like plums,peaches,peas,etc

Soft butter,eggs, flour with baking pwder and sugar into a bowl,
mix well
Fill 2/3 of the dough into a greased baking dish
Give the fruits like plums,peaches etc.to the batter
Crumble the rest of the dough over the fruits.

Bake the cake 60 minutes by 175-195 degress

Kommentare:

  1. That cake looks amazing! Would love to have the recipe.
    Erin

    AntwortenLöschen
  2. Your zucchinis are so pretty, and your cake looks delicious!

    AntwortenLöschen
  3. Oh yummy, that looks so good !!!!
    Have a great day.

    AntwortenLöschen
  4. Wonderful zucchinis!! You definely have to try my recipe!!!

    AntwortenLöschen
  5. Danke für deinen Besuch, der Zwetschgen fKuchen sieht lecker aus, da kann man ja glatt neidisch werden (ich liebe Zwetschgen)

    AntwortenLöschen
  6. Herrlich deine Zwetschgen, die sehen so schön dick und saftig aus. Unsere Bäume machen heuer leider nicht mit, ganze 5 kümmerliche kleine dünne Zwetschgen hängen dran und die schenken wir den Amseln.
    Gelbe Zucchini kenn ich noch gar nicht, bei uns gibt es nur die grünen, sind aber auch fein.
    Viel Spaß weiterhin beim fleißigen Ernten, gibt doch nichts Schöneres als Obst und Gemüse aus dem eigenen Garten!
    Mit liebem Gruß,
    Suzi

    AntwortenLöschen
  7. Hello. Your strudel looks very yummy. I have been to Germany 3 times while my dad was in the service. What part are you in?

    AntwortenLöschen
  8. I love seeing all of the goodness from your home! Just fantastic and that cake looks absolutely unbelievable!!! Happy weekend to you! Nicole

    AntwortenLöschen
  9. Thanks for the recipe, and for stopping by my blog to let me know that it's here! Can't wait to try it.
    Erin

    AntwortenLöschen
  10. Thanks so much for the recipe.. Looks delicious...xo

    AntwortenLöschen
  11. Eeek thank you thank you!! I have been eating yummy cakes like this in wonderful Germany for years and never got my hands on a recipe. I am definitely making this very soon! LG xxx

    AntwortenLöschen